Hej, ile teraz płaci się prywatnie za wizytę u fizjo? Interesują mnie ceny za pierwszą wizytę i kolejne, najlepiej Olsztyn i okolice
W Gdańsku płacę 160–220 za 50–60 min, pierwsza zwykle droższa
dzięki @karol1975, brzmi rozsądnie, w Olsztynie ktoś płaci podobnie, czy raczej mniej/więcej?
U mnie (Poznań) pierwsza wizyta 60 min 180–240, z dokładnym wywiadem i prostymi testami; kolejne 45–55 min 160–200. Jeśli wchodzi terapia manualna, czasem suche igłowanie, czy taping, cena zwykle ta sama, różni się czas i zakres. Sprawdzam np. uniesienie prostej nogi i ruchy zgięcia/wyprostu, żeby dobrać plan
W Warszawie 200–300, centrum drożej, na obrzeżach taniej, czasem pakiet 5 spotkań -10%
ja w Lublinie płaciłam 150 za 45 min, ale po urazie barku pierwsza była 180 bo dłużej badała
Wizyta domowa to zwykle +50–100 zł, dojazd poza miasto jeszcze więcej
Czy cena zależy od tego czy to kręgosłup, czy np. kolano? Pytam, bo krzyż mnie łupie
U nas 140–170 standard, diagnostyka w pierwszej w cenie. Jeśli ktoś chce tylko masaż, 120 za 45 min
Nie przepłacaj za marketing, ważny jest czas pracy i to, czy faktycznie coś się zmienia po 2–3 wizytach
zapłaciłam 100 ale to był studencki gabinet, skuteczność ok ale atmosfera taka sobie
Trójmiasto: 170–230 standard, osteopatia 250–350, podiatria podobnie. Dopytaj o długość sesji i realny plan, nie tylko masaż
czy jak przychodzę z bólem szyi to robią te igły, bo trochę się boję i czy to droższe?
@jadwiga95 nie zawsze, igły (suche igłowanie) używam gdy mięśnie są bardzo napięte; dużo osób woli bez igieł, efekty też są. Cena taka sama, liczy się czas i plan pracy
W mniejszych miastach 120–160 to norma, pierwsza 150–180. Zwróć uwagę na paragony i kwalifikacje, profilaktyka to też wizyta
Miałem pakiet 10 wizyt za 1500, fajnie bo umówione od razu, minus że przepadło jak raz nie poszedłem
Realnie liczy się nie tylko cena, ale co dostajesz w tej cenie: pierwszy raz 60 min z wywiadem i badaniem, potem 45–60 min pracy. W dużych miastach 180–260, mniejsze 120–180. Dojazd +50–100, pary lub rodzinny bywa -10%. Zapytaj o rachunek, pakiety, możliwość odwołania bez opłaty. Niektórzy dorzucają ćwiczenia na mailu lub wideo bez dopłat
super, dzięki wszystkim za konkret. @polishcenter i @terapeutamanualny, wygląda że 160–220 to mój target w Olsztynie, dopytam jeszcze o długość i pakiety